2024.06.16.

Precíz és tartós a Bautool csempevágó

1 min read

Ha a csempevágókról van szó, érdemes egy megbízható márkát választani, hiszen ezek mégiscsak olyan szerszámok, amiket a burkolók igencsak sokat használnak. A Bautool csempevágó csapágyazott, a megvezetése stabil acél egysoros vezetősínen történik, aminek eredménye a lehető legpontosabb vágás.

A felépítését illetően említést érdemel a vezetősínen mozgatható csúszka, aminek a lenyúló végén található a strapabíró fém ötvözetből készült vágókerék. Mögötte helyezkedik el a törőlapként ismert rész, ami a bekarcolt lapokat egy határozott nyomással ketté töri. Fontos tartozék továbbá a Bautool csempevágó tolókarja, aminek a hosszúsága teljes mértékben megfelel a csempelapok pontos vágásához.

Ez a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. Hol is vásárolható meg a Bautool csempevágó? Érdemes ellátogatni a keziszerszamshop.hu oldalra. A webshopban megtalálható termékről mindig pontos információkat kaphat az ember. Így tudni fogja, hogy például mire is számíthat a Bautool csempevágó megrendelését követően.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.