2024.07.23.

Mit érthetünk a szilva jótékony hatása alatt?

2 min read

Szinte Magyarország minden részén megterem a szilva, ami a kisüsti pálinka egyik kiváló alapanyaga, de önmagában fogyasztva is jót tesz a szervezetnek. Csodálatosan ízletes és sokoldalúan felhasználható gyümölcs, amellett, hogy remek táplálék. Természetesen a szilva jótékony hatása az egészségünk több területén is megmutatkozik. Igen gazdag vitaminokban, ásványokban és egyéb összetevőkben, amelyek hozzájárulnak az ideális egészség fenntartásához.

Sokan hashajtóként használják, ugyanis köztudott, hogy ez a gyümölcs a székrekedés természetes ellenszere. C-vitamin tartalmának köszönhetően, a szilva jótékony hatása abban is észrevehető, hogy segíti a szervezetet a gyulladások, a rák és a szabadgyökök elleni harcban. Kiváló szomjoltó, miközben vizelethajtó hatású is, frissen vagy aszalt formában fogyasztva átmozgatja a beleket és méregteleníti a szervezetet. Mivel hazánkban csak nyáron érhető el ez a gyümölcs, érdemes koncentrált formában fogyasztani, például a Flavin7Gold termékben, így a szilva jótékony hatása egész évben érezhető.

Sokszor nem tudjuk, hogy polifenol miben van

 

Ennek az anyagnak az elégtelen ellátottsága a szervezetben olyan betegségeket generálhat, mint a szív- és érrendszeri problémák, légzőszervi megbetegedések, daganatok. Tehát mindenképpen célszerű megtudnunk, hogy pontosan polifenol miben van és azt a terméket fogyasszuk, ha nem akarunk több egészségügyi gonddal küszködni. A fent említett Flavin7Gold elnevezésű gyümölcskivonatban megtalálható polifenolok szabadgyök megkötő képességükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a felsorolt betegségeket elkerülhessük.

A polifenolok tulajdonképpen az antioxidánsok csoportjába tartozó, igencsak változatos szerkezetű és eltérő élettani hatással bíró vegyületek. Érdemes tudnunk, hogy polifenol miben van, mert egy neves külföldi tanulmány arra sorol fel bizonyítékokat, hogy ezek a vegyületek jelentős szerepet játszhatnak a koronavírus elleni védekezésben is. A Flavin7Gold készítmény tartalmaz ilyen anyagokat, ezért célszerű beszerezni azt a flavin7gold.hu webáruházból.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.