2023.09.30.

DHT blokkoló helyett vitaminbomba

2 min read

A kopaszodás mind a nőknél, mind pedig a férfiaknál gyakran a hormonális változásokra vezethető vissza. A DHT blokkoló még manapság is népszerű készítmény a hajhullás megállításában. Sokan sajnos olyan szintű hajvesztéssel számolnak, amire csak a hajbeültetést vagy pedig a hormonkészítményeket ajánlják. Az előbbi módszer meglehetősen drága, főleg, ha erős kopaszodásról van szó, a második pedig sajnos egyáltalán nem veszélytelen. Sokan persze bármit kipróbálnának annak érdekében, hogy visszakapják a fürtjeiket, azonban a DHT blokkoló gyakran jár kellemetlen mellékhatásokkal.

A hormonális hajhullás elleni tablettákkal végzett hosszú távú kutatások arra mutattak rá, hogy olyan komoly mellékhatásaik lehetnek, mint az impotencia, a szexuális vágy csökkenése, erekciós problémák és alacsony spermaszám. A DHT blokkoló készítmények ráadásul súlyos allergiás reakciókat is kiválthatnak. Ugye nem éri meg ilyen súlyos árat fizetni? Az ilyen szerek helyett, sokkal okosabb alkalmazni a Varga hajhullás elleni termékcsaládot, amelyik a hormonális hajvesztést is kiválóan kezeli.

A változókori hajhullás már a 30-as éveink végén kezdetét veheti

A női fiatalság és termékenység egyik szimbóluma mindig is az egészséges és dús hajkorona volt. A változókori hajhullás hatalmas traumát jelent a nők többségének, hiszen nem értik, hogy az addig dús és erős tincseik hová tűnnek. Nos, a magyarázat a jelenségre a menopauza és az ezt megelőző időszak. Ilyenkor a hormonok egyensúlya nem az igazi, így többek között a változókori hajhullás is megjelenhet a tünetek között.

Természetesen nem kell azonnal parókát vagy póthajat beszerezni, hiszen szerencsére van erre a típusú hajvesztésre is megoldás. A legjobb pedig az, hogy a változókori hajhullás természetes módon, egyszerűen és hormonmentesen is kezelhető. A Varga hajhullás elleni termékcsaládban cseppek, samponok is találhatóak, amelyek egyenként is nagyon hatásosak, azonban együtt garantáltan megszüntetik a panaszokat. A koffeint és gyógynövényeket tartalmazó készítmények rövid időn belül állítják meg a hajhullást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.