2023.09.30.

A Bosch GKS 190 kézi körfűrész

2 min read

Az asztalosok csakis akkor tudnak tökéletes munkát végezni, ha a legjobb szerszámokkal dolgozhatnak. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat a körfűrész, ami elősegíti a hatékonyságot és a gyorsaságot, legyen szó bármilyen vágási feladatról. De melyiket érdemes megvenni? Jogos a kérdés, hiszen számtalan márka és modell közül lehet választani.

Például a Bosch GKS 190 kézi körfűrész több előnnyel is rendelkezik, ami meg is magyarázza, hogy miért választják sokan ezt. Egy kompakt készülékről van szó, ami a csekély súlyával segíti a könnyebb munkavégzést. Előnye a könnyű kezelhetőségben és a fáradságmentes munkában rejlik.

Persze a sikerhez hozzátartozik még a körfűrész erőteljes, 1.4 kW-os motorja, amivel adott kemény- és puhafában a kiemelkedő vágóképesség. Továbbá a lyuggatott alumínium talplemez is említést érdemel, illetve nem szabad megfeledkezni a zárt alumínium öntvényből készült lehajtható védőfedélről és a robosztus felépítésről sem, ami hosszú élettartamot biztosít.

Mitől is kiváló még a körfűrész? Ott van a turbo ventilátor, ami a vágási vonal pormentes figyelését teszi lehetővé. De nem lehet megfeledkezni az optimalizált forgácselvezetésről sem, ami a munkafelület jobb láthatóságát garantálja. Aminek pedig a szakemberek nagyon örülnek, az a fokozatmentes vágási mélység beállítás, a gyorsszorító kar használatával.

Minden csempével megbirkózik a kerámia fúrószár

Csempébe és ehhez hasonló burkolatba csak a megfelelő szerszámmal és fúrószárral lehet lyukat fúrni. A CYL-9 Ceramic kerámia fúrószár a legbiztosabb választást jelenti. Jó oldala, hogy kenőanyag nélküli száraz fúrásra is alkalmas, ami a fúrószárral végzett munkát megkönnyíti és igazán komfortossá teszi.

Mivel egy egyszerű, horony nélküli kialakítású tartozékról van szó, ezért teljes mértékben alkalmas puha és közepesen kemény csempék átfúrására. A sokoldalúságát igazolja, hogy a kerámia fúrószár minden hengeres befogószár rendszerű vezetékes és vezeték nélküli fúrógéphez bátran alkalmazható. Ha porcelánon, kerámián és edzett üvegen kell dolgozni, akkor is biztos választás a CYL-9 Ceramic kerámia fúrószár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.