2024.06.16.

A férfi arcápolás nem lehet tabu!

2 min read
férfi arcápolás

férfi arcápolás

Sokan azt hiszik, hogy a szépségipar csak a hölgyeknek szól. Valójában a férfi arcápolás ugyanolyan lényeges, mint a női, sőt, talán még inkább az, hiszen az urak nem szoktak több réteg sminkkel az utcára lépni. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy ezen a téren van még hová fejlődnünk, mivel nem igazán szeretik a különböző krémeket. Pedig milyen kár! A férfi arcápolás lényegében ugyanazokat a lépéseket foglalja magába, mint a női. Nem szabad azt hinnünk, hogy valaki ettől kevésbé lesz a ház ura.

Ha arra gondolunk, hogy pár év múlva, amikor a ráncok ellepik az arcukat, akkor sajnálni fogják a döntésüket, tehát el kell kezdeni a változást még ma. A férfi arcápolás alapja az arctisztító, amit a reggeli órákban kell használni, pontosabban ébredés után. A következő lépés a hidratáló krém felhelyezése és megpróbálkozhatunk egy ránctalanítóval vagy szemkörnyék alatti krémmel. Innentől kezdve csak arra kell figyelnünk, hogy ez rendszeressé váljon.

Diffúzor olaj férfiaknak? Igen!

Ennél a pontnál meg kell említeni egy újabb, kevésbé pasis mozgalmat, ami nagyban kapcsolódik a testi és lelki jóléthez. A diffúzor olaj szintén női kütyünek tűnhet, azonban érdemes kipróbálni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hölgyek egyre több családba viszik be a minőségi illóolajokat, amit utána mindenki beszippanthat. Ilyenkor a férfiaknak nincs hová menniük, egyszerűen ugyanazt a levegőt szívják, így nem marad más lehetőségük. A diffúzor olaj a megfázásos időszakban is nagyon praktikus, segít elkerülni a köhögést és a légutakat is tisztítja.

Mindegy, hogy milyen vírussal kell megküzdenünk odakint, biztosan a téli hónapok során mi is megfázunk. Amennyiben a szoba légterét akarjuk tisztítani kicsit, úgy a citromos diffúzor olaj lesz a legjobb, aminek az illatát a férfiak is kedvelni szokták. Ne feledjük, hogy a szépségápolás és az egészség nemcsak a nőknek jár, hanem az egész családnak! Tény, hogy lesznek olyan praktikák, amelyek jobban illenek a hölgyekhez, de sok más dolog is van, ami mindenkinek jól jön.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.