2023.12.06.

Mágneses építőjáték a varázslatos pillanatokhoz

2 min read

Melyik kisgyermek nem álmodozik arról, hogy egyszer saját állatfarmja, netán szafari- vagy éppenséggel dinoszauruszparkja lesz? Az okosjatek.hu internetes boltban kapható megannyi mágneses építőjáték minderre lehetőséget kínál. A SmartMax nevével fémjelzett vidám készletek elemei könnyedén egymásba illeszthetőek, így csemetéje sikerélménye akkor is borítékolható, ha még csak az első születésnapi tortáján fújta el a gyertyát.

A mágneses építőjátékok gazdag kínálatában természetesen nagyobbaknak is található izgalmas ajándék. Ilyen például a másfél éves kortól ajánlott mintamásoló készségfejlesztő vagy a 3 éveseknek szóló, 44 darabos Maxi Neon-szett, aminek speciális rúdvégei megengedik, hogy egyetlen golyóhoz akár 24 elemet is csatoljon a kis építő.

Szintén a 3 éves, illetve valamivel nagyobb korosztályt célozza meg a számoláshoz, csoportosításhoz és építéshez kínált mágneses golyókészlet, amivel a finommotoros készségek és a kreatív gondolkodás egyszerre fejlődik. Természetesen nagyobbaknak is találunk szórakoztatva oktató mágneses építőjátékot, mi több, a tinédzsereknek szintén választhatunk meglepetést a gazdag árukészletből.

Ezeknek a játékoknak, a tetszetős dizájn mellett, a változatos tematika az egyik erősségük, ugyanis az említett állatfiguráktól kezdve, a házakon és különböző járműveken át a geometriai formákig, megannyi ötlet ölt testet bennük annak érdekében, hogy a gyermekek élményszerűen ismerkedhessenek meg a mágnesesség fogalmával. Az okosjatek.hu honlapon nézelődve, érdemes az árkedvezményekre is odafigyelni, hiszen mindig van legalább egy olyan mágneses építőjáték, ami az eredeti áránál olcsóbban megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.