2023.09.30.

Elektromos roller szerviz, ahol profik dolgoznak

2 min read

A Future Board Hungary Kft. olyan hely, ahol az e-scooterek szerelmesei igénybe vehetik a szakembereink által évek óta végzett diagnosztikai és javítási szolgáltatásokat. A cégünkhöz tartozó egyik szolgáltatás az elektromos roller szerviz. A tevékenység magába foglalja a hajtómű, a kormányzás, a fékek, az elektronika és az akkumulátor diagnosztikáját. Ha egy alkatrész javítható, akkor megjavítjuk, ha cserére szorul, akkor kicseréljük. Az elektromos roller szerviz mellett, olyan online boltot is üzemeltetünk, ahol eredeti és kiváló minőségű mechanikus és elektromos pótalkatrészeket kínálunk az e-scooterekhez az alváz, a kormányzás és a fékezés terén.

Az általunk végzett szolgáltatás gyorsan, pontosan és világos szabályok szerint történik, az ügyfélnek előnyös módon, kezdve a költségbecslés elkészítésével. Az elektromos roller szervizben a járművek szezon előtti diagnosztikáját is elvégezzük, ahol ellenőrizzük azok általános műszaki állapotát, a csavarok csatlakozásait és beállítjuk a fékeket.

Elektromos roller gyerekeknek – fő a biztonság!

A fiatalabb korosztálynak készült járműveknek mindenekelőtt biztonságot kell nyújtaniuk a használat során. Ezért az elektromos roller gyerekeknek teljes világítással, azaz fehér első lámpával és piros hátsó figyelmeztető lámpával kell rendelkezzen. Ezeknek köszönhetően már messziről jól látható lesz. Érdemes megjegyezni a csengő jelenlétét is, ami például a gyalogosoknak jelezheti a jelenlétet. A tartozékokat illetően, a rollerhez való megfelelő sisak elengedhetetlen. Természetesen az elektromos roller gyerekeknek felnőtt felügyelete mellett használható.

A webshopunk kínálatában több különböző típusú e-roller található. Mi a különbség a gyerekeknek és a felnőtteknek készült modellek között? Először is a jármű mérete. Az elektromos roller gyerekeknek kisebb terheléshez van igazítva. A legkisebb modelleknél ez körülbelül 50 kg, a nagyobbaknál 90 kg is lehet. Míg a felnőtt eszközök szabványos kerékmérete körülbelül 8 hüvelyk, a gyermek rollerek általában 5 vagy 6 hüvelykes kerekekkel rendelkeznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.