2023.09.30.

A kerti grill a közösségi programok központi része lehet

2 min read

A grillezés kétségtelenül az egyik legősibb módja az ételek elkészítésének. A világ minden pontján ismerik a nyílt tűzön való sütés módszerét, ami manapság ismét a reneszánszát éli hazánkban, köszönhetően a legkülönfélébb berendezéseknek. A kerti grill például egyetlen családi ház kertjéből sem hiányzik, pontosan a fent említett előnyöknek köszönhetően.

Nincs is annál jobb, mint egy fárasztó hét után beindítani a grillt, összehívni a barátokat, családot, ismerősöket, és egy jó kerti partit csapni, ahol csakis finom ételek várnak mindenkit. Tudja a Benkel is, hogy mennyire nagy népszerűségnek örvend manapság a kerti grill, így csakis olyan termékekkel örvendezteti meg a vásárlókat, amikben hiba nincs és amikkel éveken vagy akár évtizedeken keresztül is biztonságosan mehet a sütögetés.

A cég gyártotta grillsütő állandó darabja lehet a kertnek, terasznak. Létezik már kerti konyhába beépíthető modell is. Továbbá nagy kedvenc a parti kerti grill asztal, ami sörfesztiválokról, street food eseményekről valóban nem hiányozhat. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy az itt megvásárolható grillsütő több funkcióval is bír.

A kerti grill kerekei biztosítják, hogy bármilyen zöld területen vagy egyéb helyen használni lehessen azt. A többfunkciós kialakítás abban merül ki, hogy a klasszikus rácsos sütés mellett, szalonnasütésre, bográcsozásra vagy akár kürtöskalács készítésre is alkalmas.

Reneszánszát éli a rusztikus kandalló

A Benkel név hallatán nem csupán a grillsütőkre gondolnak az emberek, hanem a kandallóberendezésekre is. Az itt megvehető rusztikus kandalló a megbízhatóság jegyében készül. Nem mellesleg a cégtől a kandallók két típusú frontrésszel kérhetők: rusztikus és korszerű kivitelben.

Az utóbbi a letisztultságot, minimalizmust helyezi az előtérbe, míg a rusztikus kandalló a mívesebb vonalvezetésről szól, már ami az esztétikumot illeti. Ebből kiindulva bátran kijelenthető, hogy ez a modell tökéletesen beválik a hagyományos irányzatot kedvelőknek, azoknak, akik egy antik miliőbe szeretnének egy profi fűtőeszközt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.