2023.09.30.

A kandallók biztosítják a megfelelő hőmérsékletet

2 min read

A termékpalettákon, a sok különböző típus mellett, fellelhető a folytonégő tűzhely is. A kandallók ezen fajtája rendkívül energia-hatékony. Folyamatos és egyenletes hőmérsékletet biztosítanak a lakásokban. Ahhoz, hogy folytonégőnek lehessen nevezni egy berendezést, meg kell felelnie az NDF 35376. szabványának. Ez azt írja elő, hogy egy megrakással 10 órán keresztül lassú égés vagy csökkentett üzemmód mellett működnie kell, méghozzá úgy, hogy a megmaradt parázsból a tűz újra gyújtható legyen.

Tudni kell azt is, hogy a gyártók ideális körülmények között tesztelik a kandallók kapacitását. Normál helyzetben, az említett 10 óra üzemidő körülbelül 8-ra csökken. A használatuk ennek ellenére rendkívül előnyös. Elegendő napi néhány alkalommal fát tenni a tűzre. Nem áll fenn a veszélye annak a kellemetlenségnek, hogy a lakás túl gyorsan melegszik fel, majd pedig hírtelen lehűl. A folytonégő stabil 4-5 kW teljesítmény szinten üzemel hosszú órákig. A kandallók a népszerű fűtési megoldások közé tartoznak napjainkban.

A kandallóbetét könnyen szabályozható

Ez a termék a fűtőberendezés lelke, szóval a kiválasztásakor érdemes körültekintőnek lenni. A kandallóbetét természetesen korszerű hő- és tűzálló anyagból készül. Kellemes hőérzetet és hangulatos látványt biztosít. Az égésteret öntöttvasból kivitelezik, aminek a külső felülete bordázott. A hátlap belső része öntvény hőpajzzsal van megerősítve. Az ajtó általában oldalra nyílik és 800 Celsius fokig hőálló kerámiaüveggel van felszerelve. A külső és a belső része egyaránt hőálló festékkel van kezelve.

A megfelelő típus biztosítja a környezetbarát égést és jól szabályozható. A kandallóbetét beszerzése az online boltokból és a hagyományos szaküzletekből történhet. Az internetes vásárlás előnyei közé tartozik a kedvezményes ár, a kiszállítás lehetősége és a szakértői tanácsadás. Ezen kívül energia és időtakarékos megoldás. A tűztér küllemét tekintve, lehet panoráma, íves és sarok kivitelezésű. A belső tulajdonságait illetően azt kell tudni, hogy kapható vízteres és energiatakarékos kandallóbetét is. Válasszon az igényének megfelelő darabot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.