2024.07.23.

A gérvágó a ferdeszögű illesztékek létrehozásakor nélkülözhetetlen

2 min read

A két munkadarab között kialakítandó ferdeszögű illeszték kialakításához speciális szerszám kell. Erre szolgál a gérvágó fűrész, amivel milliméterre pontosan lehet vele vágni. Az onlineszerszam.hu webáruházban kizárólag minőségi Bosch termékek találhatóak ebben a kategóriában, különféle kivitelben és teljesítményben. Az asztali vagy kézi modell a legegyszerűbb típus, de ez kizárólag manuálisan használható. Az elektromos változatokkal komolyabb munkavégzés lehetséges, ezek esetében a metszést a körfűrész végzi és nem a fűrészlap.

A termékcsalád legkorszerűbb darabjai a kombinált készülékek, amelyek igen rövid időn belül asztali körfűrésszé alakíthatóak. A kínálatban fellelhetőek a munkavégzést megkönnyítő elemekkel ellátott gérvágó típusok is, mint amilyen a vezetőkar és a csúszósín. A pontosabb és biztosabb választást megkönnyítésére, minden gép mellett a weboldalon fel vannak tüntetve az adott gérvágó pontos paraméterei, mint például a vágási szélessége és magassága, a kompatibilis fűrészlap átmérője, a teljesítmény és még sok apró részlet.

A mini flex korong a nehezen hozzáférhető helyeken is helytáll

A sarokcsiszoló sokoldalú eszköz, alkalmas számos vágási, csiszolási, tisztítási és polírozási feladatok elvégzésére, főként mivel többféle kellék csatlakoztatható hozzá. Az egyik ilyen a mini flex korong, ami bármikor megvehető az onlineszerszam.hu webáruházból, ahol minőségi Bosch Expert for Inox áll az érdeklődők rendelkezésére ebben a termékkategóriában, igen elfogadható áron. Ez a mini flex korong 76 mm átmérőjű, a vastagsága 1 mm, a furatátmérője pedig 10 mm.

A kisméretű vágókorong kompatibilis GWS 10,8-76 V-EC és GWS 12V-76 akkus sarokcsiszolókhoz, amelyek maximum 80 m/s kerületi sebességgel rendelkeznek. Megfelel továbbá a ParkSide PWSA 12 B1 akkus sarokcsiszolókhoz is. Sok előnyt biztosít a munkavégzés során, az általa létrehozott felület tiszta, gyorsan kialakítható, mégpedig alacsony erőfelhasználás mellett. A mini flex korong előnye még, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is be lehet vetni, ahová a nagyobb lappal felszerelt gépek nem funkiconálisak.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.